Märkesmöbler till rätt pris! Alltid fri frakt

Välkommen till Möbelvärlden.se

Möbelvärlden.se är platsen för alla möbelälskare! Vi vill ge dig det bästa inom möbler och design och strävar efter att erbjuda ett brett sortiment från både välkända och nya varumärken.

Möbelvärlden.se grundandes 2006 och erbjuder idag möbler, lampor och heminredning från ett 60-tal väl valda varumärken. Förutom att du kan handla dina favoriter bland möbler, lampor och inredning så hittar du nyheter och inspiration i form av både bilder och filmer från mässor och events runt om i världen. Vårt målsättning är att skapa en tillgänglig och händelserik butik för möbler, inredning och belysning där du som kund känner dig trygg med ditt köp och där alla hittar något de gillar.

Vi har alltid de mest förmånliga priserna eftersom vi arbetar långsiktigt tillsammans med våra leverantörer. Allt för att skapa en effektiv distribution till dig som kund. Vi erbjuder dessutom en prisgaranti på alla våra möbler och inredningsdetaljer så du ska vara helt säker på att du gör den bästa affären.

Ta gärna en kontakt med oss – fråga om en produkt eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Alla som vill göra en bra affär kring märkesmöbler och inredningsdetaljer är välkomna!

Välkommen till Möbelvärlden.se - en värld av möbler!

 

BOLAGSINFORMATION

Möbelvärlden.se säljer möbler, inredning och belysning på nätet sedan 2006. Vår affärsidé bygger på att sälja möbler och accessoarer av hög kvalitet till både privatpersoner och företag. Vår målsättning är att skapa en tillgänglig och händelserik e-butik, där kunden känner sig trygg med köpet och där alla hittar något de gillar. Idag är Möbelvärlden.se en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på internet.

Företagsnamn: Möbelvärlden AB
Organisationsnummer: 556560-3346
Adress: Fabriksgatan 8, 56242 Taberg. (lager och kontor)
Bankgironummer: 5088-9427
Momsreg.nr: SE556560334601
Innehar F-skattebevis