Märkesmöbler till rätt pris! Alltid fri frakt

Mina favoritlampor

Ni som följt oss på Möbelvärlden.se under åren har säkert märkt min passion för lampor och belysning. Jag kan inte nog säga hur roligt och viktigt jag tycker det är för att få det fint och mysigt hemma. Lampor är en viktig del i detta. Att ha en kombination av lampor som ger rätt ljus och lampor som är snygga och dekorativa. Att skapa en skön stämning i hela rummet som funkar för både mys och arbete. Det kommer hela tiden många nya fina lampor som jag blir inspirerad av. Samtidigt finns det många klassiker som aldrig går ur tiden. Här delar jag med mig av mina favoriter.

1. PJ taklampa från Örsjö belysning

PJ50-flera-farger PJ52 _svartvitgra

Denna fantastiska lampa ska hänga över min köksö istället för spotlights!
PJ-serien finns även som bordslampor PJ 60 och som golvlampa Pj 80.

2. Caravaggio taklampa från Lightyears

'Caravaggio P1 svart rod sladd

      Caravaggio P2 ljusgra matt25

   Caravaggio svart miljo Caravaggio vit matt miljo

Klassiska Caravaggio pendel från Lightyears! Jag har från start älskat den svarta blanka pendeln men nu finns den även i coola matta gråa och vita färger. Jag säger JA tack!

3. Jeeves hattlampa från Innermost

Jeeves hattlampa två innermost

Denna galna lampa hänger i min hall! Den ger ett varmt ljus och bjuder alltid på ett leende när man kommer hem!

4. Clover plafond från Bsweden

Clover hog plafond_bsweden_vit Clover plafond_miljo

Ska man ha en plafond så ska man ha Clover! Den ger ett fint ljus och sköna effekter i taket och med sin design så är den en dekoration i taket. Det är svårt att hitta snygga plafonder som ger snyggt ljus. Undantaget är Clover.

5. Parantesi från Flos

Parantesi-svart                 Parantese-miljo

  

 

Ytterligare en klassiker och denna gång är det från italienska Flos. Formgiven redan 1971 men ack så fin den är. Den kommer att bli min sänglampa! Även snygg som läslampa vid soffan. Den är så nätt och känns helt svävande!. Är det en golvlampa eller taklampa - eller något
helg annat?