Märkesmöbler till rätt pris! Alltid fri frakt

BLOW you away!

Så här års är det mycket filmfestivaler och många nya filmer uppmärksammas. Våra svenska stjärnor har tagit sig till Hollywood och rent generellt är det mycket film i fokus just nu. Filmer har alltid inspirerat oss med stilfulla och vackra miljöer. Dessa miljöer är skapade av träffsäkra scenografer som med fingertoppskänsla alstrar dessa tidstypiska och stilsäkra så kallade "set-designs". Modeskapare och trendsetters hittar ofta sin inspiration och motivation från filmens värld. Det kan vara allt från dekorer och annan utsmyckning till möbler och större arrangemang som gör avtryck i trendexperternas sinne.

blow filmenLåt dig hänföras av filmens rafflande värld och inspireras till nya inredningsstilar du också! Vi presenterar här vårt första filmtema; BLOW.

Filmen BLOW är stilmässigt väldigt imponerande och otroligt inspirerande tycker jag. Filmen sträcker sig mellan årtionden och uppvisar ett ganska brett mode men dock så tidstypiskt och träffsäkert. Vi bjuds på allt från 70-talets pikanta toner och djärva manér till 80-talets rökiga glasbord och nyrika look. Vi har gjort en tolkning av scenografin och miljöerna i BLOW. Vi har influerats av filmens dåtida färger, former och material men förpackat temat i en något mer modern version. Vi återser gamla klassiker och nosar på nya spännande former. It will BLOW you away!

Bild från www.moviegoods.com

 Blow1   E (2)   etch_detail_high_res_0
Bild från www.fanpop.com

 Flash bord Flash cu Flash rektangle_tom dixon       

Eileen bord NW1597black2[1] Glas

Blow rondo                                       Rondo stol danerka vit frilagd                                       Rondo stol danerka svart
Bild från www.fanpop.com    

Beat alla Beat under

Beat wide_Tom Dixon_svart Beat fat_Tom Dixon_Svart                Beat tall_Tom Dixon_svart

Copper Shade_Tom Dixon                       Bubble koppar                      Bubble koppar                                          Blow drinkvagn   Block vagn morkgra Chichago I glas Lammhults
Bild från www.fanpop.com

Tray table coffee svart Blow 5 lila

                                                                                                                       Bild från www.fanpop.com

Bedside gun_flos RyaDlila                 Mrs Disvart